APPS # E-BOOKS # JOCS # WEBS # PRODUCCIONS AUDIOVISUALS # +

Creem continguts

Creem continguts originals per a tot tipus de  productes educatius i en qualsevol llenguatge: textual, gràfic, audiovisual, multimèdia.

Ideem

Participem en els projectes des del seu origen, aportant la creativitat necessària per a desenvolupar productes innovadors, originals i de qualitat.

O ens incorporem a projectes ja engegats, en qualsevol fase, per a aportar idees que els puguin enriquir, reorientar, generar un valor afegit.

Dirigim i coordinem

Dirigim i coordinem equips de treball en tot el procés de producció, des de la creativitat inicial fins a l’obtenció del producte final. Si no l’aporta el client, creem l’equip de treball òptim per a cada projecte a partir del nostre equip de col·laboradors.

Editem en paper

Els formats digital i en paper no s'exclouen mútuament, són moltes les obres que per a ser completes necessiten dels dos formats, articulats adequadament de manera complementària.

Assumim tot el procés de redacció, edició, correcció i maquetació d'obres en paper o de la part en paper d'obres que combinin els diversos suports.

Produïm

Desenvolupem i produïm projectes propis dins l’àmbit dels nostres interessos i coneixements: l'ús de les noves tecnologies en l’aprenentatge i la comunicació.

Ens interessen especialment l'àmbit de les persones amb necessitats educatives especials i l'educació infantil i juvenil.

Realitzem produccions audiovisuals

Escrivim els guions tant d'animacions i aventures interactives com de muntatges audiovisuals documentals o de ficció.

Treballem amb la tècnica i la línia gràfica adequades a cada producte i en dirigim la producció. Realitzem el càsting d'actors i locutors i creem l'equip tècnic necessari per a la producció, l'edició i el muntatge dels audiovisuals.

Adaptem a formats digitals

Adaptem qualsevol tipus d'obra en paper al format digital, respectant la finalitat i l'esperit de l'obra original però donant-li la forma adequada i enriquint-la amb els continguts i les prestacions complementàries propis dels formats digitals.