APPS # E-BOOKS # JOCS # WEBS # PRODUCCIONS AUDIOVISUALS # +

Let's blabla

La nova manera de practicar llengües

Let's blabla es una app per a practicar llengües amb persones que comparteixen els teus interessos en qualsevol lloc, en qualsevol moment i de la manera que prefereixis.

Let's blabla està en fase de proves, pots unir-te a la comunitat de testers a letsblabla.com.

Menja sa en família

Un planificador de menús saludables per a tota la família

Come sano en familia es un proyecto educativo de la Fundación Ametller que promueve los hábitos de alimentación saludable. También educa en el consumo responsable y fomenta la actividad física entre los niños y los adolescentes.

El proyecto, formado por una app y una web dirigidos a maestros de primaria y familias con niños de edades entre los 6 y los 12 años de edad, tiene como objetivo principal proporcionar información y consejos de carácter general sobre alimentación saludable y poner a disposición de todos una herramienta útil para la planificación y la organización de menús semanales.

Verba7

Una app sobre paraules que va més enllà
de les combinacions de lletres

VERBA7 és el joc de competència lingüística que explora les possibilitat semàntiques de la llengua. L’escriptor Màrius Serra, de bracet amb els creatius gironins estudi Kalimba i els desenvolupadors vallesans Perception, llancen el 7/7/14 aquesta nova aplicació en les dues primeres versions lingüístiques: català i castellà. La tercera llengua serà l’anglès i estarà disponible en un futur proper. 

VERBA7 és una competició que planteja 365 reptes verbals cada any, però cada dia a una hora diferent, previ avís. L'objectiu del joc és fer punts de competència lingüística i constatar que la llengua és una font de plaer. 

 

MATCHING! El meu primer brain training

Joc de relacionar colors, nombres i lletres i aprendre vocabulari en 4 llengües

Us presentem el MATCHING!, un un joc educatiu per Ipad perquè els nens i les nenes de 2 a 6 anys aprenguin el nom de les lletres, dels nombres i dels colors en diverses llengües i perquè exercitin de manera lúdica diverses capacitats i destreses bàsiques. 

L’aplicació proposa un accés interactiu, lliure i alhora estructurat, al nom de les lletres, els nombres i els colors en la seva llengua materna i en diverses llengües estrangeres (les lletres i les paraules les pronuncien parlants nadius de cada llengua). 

El joc complementari permet consolidar d’una manera divertida l’aprenentatge del vocabulari bàsic, aporta vocabulari complementari i requereix la posada en pràctica de les capacitats d’observació, abstracció i associació.

És una aplicació 100% segura, sense publicitat ni vendes integrades, amb un funcionament senzill i intuïtiu. Els nens i les nenes hi poden jugar amb completa autonomia i seguretat.

Característiques destacades

 • Treballa vocabulari bàsic relacionat amb les lletres, els nombres i els colors en quatre llengües (anglès, francès, català i castellà).
 • Conté un joc d’observació, abstracció i associació.
 • Ha estat elaborat amb l’assessorament de pedagogs i de professors nadius de cada llengua.
 • La locució de les paraules la fan parlants nadius de cada llengua.
 • El nombre de jugades possibles és pràcticament il·limitat.
 • Inclou la solució tant de les respostes correctes com de les incorrectes per consolidar l’aprenentatge.
 • No inclou ni publicitat ni vendes integrades.

 

DIC-DIC

Dictat audiovisual per a la pràctica del lletrejat i l'escriptura

Us presentem el DIC-DIC, una app educativa per a iPad per a la pràctica de l’escriptura i de la correspondència so-grafia. És una aplicació 100% segura, sense publicitat ni vendes integrades, de funcionament senzill i intuïtiu. Els nens i nenes hi poden jugar amb completa autonomia i seguretat.

L’aplicació permet escollir en qualsevol moment el nivell de dificultat en què es vol jugar, quina llengua es vol practicar i l’ús o no de pistes. La possibilitat de combinar aquestes opcions fa del DIC-DIC un joc atractiu per a nens i nenes dels 3 als 12 anys i adequat tant per la pràctica de la llengua materna com per adquirir vocabulari i coneixements d’ortografia d’una llengua estrangera.

Alhora, la introducció del text mitjançant el teclat del dispositiu facilita l’adquisició d’una competència específica complementària: el reconeixement i la ubicació de les lletres en el teclat.

Per premiar els bons jugadors i amenitzar la partida, hem incorporat a l’aplicació un joc extra que apareix quan s’ha acumulat un determinat nombre d’encerts. L’àlbum d’assoliments us permetrà realitzar el seguiment dels èxits aconseguits en cada nivell de cada llengua.

Característiques destacades

 • Joc de lletrejat i dictat audiovisual
 • Joc extra per als bons jugadors
 • Àlbum de recopilació d'assoliments per llengua i nivell
 • Elaborat amb l'asesorament de pedagogs i professors nadius en cada llengua
 • Locuciones de hablantes nativos de cada lengua
 • Personalitzable i adaptable al nivell de coneixements de cada jugador
 • Correcció de les respostes incorrectes para consolidar l'aprenentatge
 • En anglès británic, anglés nord-americà, castellà, rus, francès i català

 

TRACING · On és l'Orelles?

Conte interactiu amb activitats per a la pràctica de la grafomotricitat prealfabètica

On és l'Orelles? és un conte interactiu per a iPad que estimula la lectura autònoma en lectors principiants i proposa la pràctica de la grafoescriptura prealfabètica. Com totes les d'Estudi Kalimba, és una aplicació 100% segura i de funcionament senzill i intuïtiu, perquè els nens i nenes hi puguin jugar amb completa autonomia i seguretat.

Mentre segueixen les peripècies del protagonista a la recerca del seu estimat Orelles, els usuaris descobriran activament les sorpreses que amaguen els elements interactius de cada pàgina i accediran a les fitxes d'exercitació de traços relacionades.

La lectura seqüencial del conte permet un accés ordenat a les fitxes d'exercitació, cada una basada en la pràctica d'un traç concret i amb una progressió de nivell de dificultat a mida que progressa la història. També es pot escollir anar només al conte (que pot ser llegit, escoltat, o llegit i escoltat) o directament a les fitxes d'exercitació.

Adreçat a nens i nenes de 2 a 5 anys, és disponible en català, castellà, anglès i francès.

 

DATA PREVISTA DE PUBLICACIÓ: SETEMBRE 2015